MultiTrainer jumppanauha (muistuttaa TRX nauhoja) musta/keltainen

€ 93,25 € 65,47

MultiTrainer jumppanauhoilla treenaamiseen käytetään omaa painoa ja vastuksena toimii painovoima. Hyvin varteenotettava vaihtoehto TRX nauhoille.


Lue lisää

8833811 Insportline

Systeemi perustuu oveen tai ulkona puuhun/oksaan jne. asennettaviin hihnoihin. Jumppanauhojen käsi- ja jalkakahvat ovat pehmeät. Käyttö on yksinkertaista, ja erittäin tehokas tapa lihasten vahvistamiseen. MultiTrainer jumppanauhat ovat nopeasti saavuttaneet todella suuren suosion kaiken tyyppisten käyttäjien joukossa.  

Jumppanauhojen avulla tehtävät liikkeet harjoittavat samanaikaisesti useita lihasryhmiä, joka tekee treenistä tehokkaampaa, kuin laitteella treenatessa, joka vaikuttaa ainoastaan määrättyyn lihakseen. Nauhoilla on mahdollista tehdä paljon erilaisia koko kehoon vaikuttavia harjoituksia. 

 

MultiTrainer InSPORTline nauhojen suurimmat edut ovat alhainen hinta, korkea hyötysuhde, ja laitteen viemä pieni tila.

 

Pakkaukseen kuuluu MultiTrainer InSPORTline nauhoille kätevä säilytyslaukku joka on helppo ottaa mukaan matkalle.

 

Miten kaikki toimii:
MultiTrainer jumppanauhat voi kiinnittää periaatteessa mihin vain. Kotona oveen, ja ulkona puunoksaan tai tankoon. Ei muuta kuin treenamaan. Kuormitusta saa säädettyä, pidentämällä tai lyhentämällä hihnoja, astumalla eteenpäin tai taaksepäin. Hyvin yksinkertaista. Tämän takia MultiTrainer sopii kaikille – nuorille ja vanhoille, eliittiurheilijoille ja kuntoilijoille. Kuormituksen saa säädettyä muutamassa sekunnissa, oman kykynsä ja kapasiteettinsä mukaan. MultiTrainer jumppanauhojen avulla voi myös kehittää itseään lisäämällä kuormitusta.

 

MultiTrainer jumppanauhoilla treenaamisen suuri etu on siinä, että treenaaminen muuttuu epävakaaksi. Miksi se on hyvä asia? Kuntolaitteella treenatessa eristää yksittäisiä lihaksia. Jos käyttää laitteessa esim. rintaprässia, silloin treenaa erittäin tehokkaasti suuria rintalihaksia. Ongelmana on se, että laite tasapainottaa harjoituksen/liikkeen, ja koska kehon ei tarvitse tehdä sitä itse, jää monen pienen lihaksen treenaaminen tekemättä. Sen sijaan kun tekee push-up:ja MultiTrainerilla, pitäen kahvoja lähellä maata, saa harjoituksesta epävakaan. Push up:ien alaspäin tekemiseen ei tarvita ainoastaan voimaa, vaan kehon täytyy käyttää myös useita pieniä lihaksia käsien, käsivarsien, olkapäiden ja lapaluiden oikean suuntaiseen tasapainottamiseen. Harjoitus on edelleen samanlaista harjoitusta kuin laitteella, erona vain että nauhoilla treenatessa aktivoi usempaa lihasta. Samaan aikaan kaikissa harjoituksissa aktivoi palleaa (selkää ja vatsaa). Treenaamisesta syntyy enemmän todellisen tuntuista ja arkipäivän vaatimuksiin kuuluvaa, jossa voimme itse tasapainottaa liikkeemme. Tuloksena syntyy vahva ja toiminnollinen keho. 

 

MultiTrainer jumppanauhoilla treenaaminen perustuu oman painon käyttämiseen vastuksena liikkeitä tehdessä. Sen takia treenaaminen on helppoa missä vain. MultiTrainer on pieni ja kevyt ottaa mukaan, joten jumppanauhoja voi kuljettaa aina mukana, missä ikinä liikkuukaan.


Käyttöohje on englanninkielinen

 

Suositellut lisävarusteet tehokkaampaan treenaamiseen (Katso tuotteet oikealla)

  • Kattokiinnike, oven sijaan kattoon kiinnitystä varten
  • Fitnesspallo - käytä yhdessä jumppanauhojen kanssa tehostaaksesi ja epävakauttaaksesi treenejä enemmän.
  • Ovirekki - Yhdistä treeneihisi 

 
 

 


Samanlaisia ​​tuotteita

MultiTrainer Army Jumppanauhat (muistuttavat TRX)
10 + st
-22%