Suspension trainer

Träna effektivt med din kroppsvikt

Löpband till hemmet

Kampanjer på löpband

spinningcyklar till hemmet

Hos Sporttema köper du rätt spinningcykel

Paras myyjä!

Nyheter

Motionscykel AL2 Svart
Saatavilla useissa versioissa
Christopeit Sport Kuntopyörä AL2
€ 664,64 € 372
-44%
Varaosa
Varaosa
€ 59,44
Verge Selänvenytin
Insportline Verge Selänvenytin
€ 325,38 € 186,5
-43%
Kuntopyörä AL1
Saatavilla useissa versioissa
Christopeit Sport Kuntopyörä AL1
€ 558,5 € 372
-33%
X-Bike kokoontaitettava kuntopyörä
Insportline X-Bike kokoontaitettava kuntopyörä
€ 260,9 € 186,5
-29%
Soutulaite PowerMaster X
Insportline Soutulaite PowerMaster X
€ 278,75 € 186,5
-33%
Silikoniöljy 250 ml
Insportline Silikoniöljy 250 ml
€ 12,9

Sporttema - Harjoitusvälineiden ja -laitteiden verkkokauppasi

Koulutuslaitteet ja -laitteet kaikkiin koulutustarpeisiisi
Sporttemasta löydät laajan valikoiman harjoitusvälineitä ja -laitteita, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun harjoittelussasi ja saavuttamaan kuntotavoitteesi. Ymmärrämme oikeiden työkalujen tärkeyden saavuttaaksemme halutut tulokset, ja olemme täällä tarjotaksemme sinulle mitä tarvitset. Olitpa aloittelija, joka haluaa treenata kotona tai kokenut urheilija, joka haluaa päivittää kuntosaliasi, meillä on kaikki mitä tarvitset oman harjoitustilan luomiseen.
Treenaa missä ja milloin haluat kotiharjoitteluvälineidemme avulla
Kotiharjoitteluvälinevalikoimamme avulla voit harjoitella mukavasti kotonasi. Tiedämme, että aika voi olla rajoittava tekijä kuntosalille pääsyssä. Siksi olemme valinneet parhaat harjoitusvälineet, jotta voit harjoitella silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Soutulaiteemme on suunniteltu tarjoamaan sinulle koko kehon harjoittelua ja vievät vain vähän tilaa kotonasi. Juoksumatoillamme ja crosstrainereillamme voit parantaa kuntoasi ja polttaa kaloreita poistumatta kotoa. Pyöräilyä suosiville tarjoamme myös kuntopyöriä, jotka tarjoavat hellävaraista ja tehokasta harjoittelua sekä keholle että kuntoille. Joustavien kävelyvöiden avulla voit helposti pysyä aktiivisena myös työskennellessäsi tai katsoessasi suosikkisarjojasi.
Kotiharjoitteluvälineemme on suunniteltu toimivuus, laatu ja helppokäyttöisyys huomioiden. Teemme yhteistyötä johtavien valmistajien kanssa tarjotaksemme sinulle kestäviä ja luotettavia harjoituslaitteita. Tiedämme, että pitkäaikainen käyttö on tärkeää harjoitustavoitteidesi saavuttamiseksi, ja tuotteemme on suunniteltu kestämään harjoittelun rasitusta. Olitpa aloittelija tai kokenut, voit luottaa kotiharjoitusvälineisiimme auttamaan sinua saavuttamaan kuntotavoitteesi.

1-8901985b627f" defer async>