-7%

Reebok Delta Stepup Steppilauta

€ 139,87 € 129,95

Reebook steppilauta on rakennettu yhdestä osasta. Laudassa on liukuestetyt jalat ja steppialusta.

 

Todellinen klassikko kuntosaleilla ja muissa treenitiloissa.

 

3-portainen korkeudensäätö 15, 20 ja 25 cm


Lue lisää

400-211503 Reebok
Maailman kuuluisin steppilauta kuntosaleissa esiteltiin yli 25 vuotta sitten. Ajaton Reebok Step on edelleen luonnollinen valinta ja valtavan suosittu fitnessmaailmassa. Fitnesstrendit muuttuvat jatkuvasti, mutta tarve Reebok Stepille on aina ollut olemassa - ja tulee aina olemaan.

Vaihtelu harjoittelussa on avain kehitykseen ja Reebok STEP Aerobicin myötä kaksi harjoitussessiota eivät koskaan ole identtisiä. Tämä työkalu on ihanteellinen ryhmätreeniin suorittamaan monenlaisia perus- ja monimutkaisempia liikkeitä kuten Cardio- (kunto) ja Plyometric- (hyppy) liikkeitä sekä kiinteyttämään alavartalon lihaksia. Sen monipuolisuus on ihanteellinen luomaan vaihtelevan treeniohjelman.

Reebok Step Bench sopii ammattilaisille kaikilla tasoilla. Moderni punainen ja musta Reebok Step Delta voidaan yhdistää harjoitteluun jumppamatolla, tai käyttää käsi-, ranne- tai nilkkapainoilla tehokkaaseen kaloripolttoon. Step Bench on suosittu kuntosaleissa, joissa aerobic-liikket koreografioidaan äänekkään musiikin tahtiin. Reebok Step tarjoaa sinulle kovan harjoittelun joka on myös cool.

Reebok Step Delta on vankka ja kestävä jokaisen hypyn ja liikkeen kohdalla. Siinä on luistamaton kumipinta ja kumijalat, joten ainoa asia johon käyttäjä tarvitsee keskittyä on ryhmäjohtajan ohjeisiin ja liikkeiden toteutukseen. Penkki voidaan säätää 3 korkeuteen: 15 cm, 20 cm ja 25 cm. Pinta on "kuplainen" kuvioitu / kuoppainen, ja riittävän suuri kaikille liikuntaharrastuksille.

Reebok Step voidaan varastoida Reebok Rackiin, jossa on tilaa 10 kappaleelle. Clipsit, alustan ja kumijalat voi ostaa lisävarusteena.

Käyttäjäpaino korkeintaan 110 kg.
 

Mitat: 102 x 38,5 x 25 cm

 

Paino: 8 kg  

Samanlaisia ​​tuotteita

StepUp - Aerobic step Steppilauta
Insportline StepUp - Aerobic step Steppilauta
€ 74,4 € 65,47
0 st
-12%
Step-Up Board Multi
Insportline Step-Up Board Multi
€ 121,02
1 st
Abilica StepUp Pro
Abilica Abilica StepUp Pro
€ 158,72
2 st