Pumppusarja Pro 20 kg

€ 176,58

Pumpset Pro 20 kg - Tehokkaan Harjoittelun Täydellinen Kumppani
Lue lisää

61057PU Gymstick
Etsitkö täydellistä ja tehokasta harjoitusvälinettä, joka auttaa sinua kasvattamaan voimaa ja lihaksia? Pumpset Pro 20 kg on juuri sinulle sopiva valinta! Laadukkaan tangon ja painojen avulla tämä pumpset tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat työkalut harjoituksesi viemiseksi seuraavalle tasolle.

Miksi valita Pumpset Pro 20 kg?

Pumpset Pro 20 kg on suunniteltu erinomaisella tarkkuudella tarjotakseen sinulle parhaan mahdollisen harjoittelukokemuksen. Se on kaikki yhdessä -ratkaisu, joka sisältää vahvan tangon ja erilaisia painoja vastaamaan tarkemmin harjoittelutarpeitasi. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut harjoitteluharrastaja, voit hyötyä tästä pumpsetistä saavuttaaksesi harjoitustavoitteesi.

Painonsa puolesta 20 kg tämä pumpset on täydellinen koko kehon harjoitteluun. Voit helposti säätää kuormitusta lisäämällä tai poistamalla painoja tangosta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden haastaa lihaksesi ja asteittain lisätä vastusta tullaksesi vahvemmaksi. Olitpa sitten tavoitteesi kehonrakennus, rasvanpoltto tai kestävyyden parantaminen, Pumpset Pro 20 kg tulee olemaan luotettava kumppanisi harjoitusmatkallasi.

Ominaisuudet ja Edut

Pumpset Pro 20 kg on varustettu useilla vaikuttavilla ominaisuuksilla, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan vakavasti otettaville harjoitteluharrastajille:

Laadukas Tanko:

Tähän pumpsetiin sisältyvä tanko on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista ja suunniteltu kestäväksi ja luotettavaksi. Se tarjoaa mukavan otteen ja antaa sinulle vakauden ja kontrollin nostoissa. Tanko on suunniteltu kestämään intensiivistä harjoittelua ja tulee olemaan luotettava kumppanisi monien vuosien ajan.

Säädettävä Painojärjestelmä:

Pumpset Pro 20 kg:ssa oleva painojärjestelmä on suunniteltu helppoon säätämiseen. Voit helposti lisätä tai poistaa painoja tangosta mukauttaaksesi kuormitusta yksilöllisiin tarpeisiisi ja harjoitustasoon. Tämä antaa sinulle joustavuutta ja mahdollisuuden asteittain lisätä harjoituksen intensiteettiä tullaksesi vahvemmaksi.

Kestävät Painot:

Tähän pumpsetiin sisältyvät painot ovat valmistettu korkealaatuisesta materiaalista ja suunniteltu kestämään kovaa harjoittelua. Ne on huolellisesti kalibroitu tarjoamaan tasainen painojakauma ja varmistamaan optimaalinen suorituskyky nostoissa. Painot on myös helppo asettaa tankoon ja ottaa pois, mikä säästää aikaa ja tekee harjoittelustasi sujuvampaa.

Tilaa Pumpset Pro 20 kg tänään

Jos olet valmis viemään harjoituksesi seuraavalle tasolle ja investoimaan laadukkaaseen ja monipuoliseen pumpsetiin, Pumpset Pro 20 kg on täydellinen valinta sinulle. Sen vahva tanko, säädettävä painojärjestelmä ja kestävät painot tekevät siitä ihanteellisen kumppanin voiman ja lihasten rakentamiseen.

Tilaa Pumpset Pro 20 kg tänään ja saat mahdollisuuden harjoitella juuri silloin kun sinulle sopii parhaiten. Tarjoamme nopeat toimitukset ja turvallisen maksuprosessin tehdäksemme ostokokemuksesi mahdollisimman vaivattomaksi ja mukavaksi. Ota ensimmäinen askel kohti vahvempaa ja terveellisempää kehoa ja anna Pumpset Pro 20 kg olla kumppanisi harjoitusmatkalla. Aloita harjoittelu jo tänään!

Tangon pituus: 140 cm
Halkaisija: 30 mm
Toimitetaan painojen ja turvalukkojen kanssa
Kokonaispaino (tanko ja painot yhteensä): 20 kg

lisbeth börjesson kysyi 1 kuukausi sitten
Vad är ytmaterial på vikterna?
Kauppa vastasi

Någon form av PVC/Gummi

Kenneth Wielinder kysyi 5 kuukautta sitten
Är vikterna gummerade? Visst är det snabblås som medföljer. Vad kostar det att köpa till 2 st 10 kg viktskivor?
Kauppa vastasi

Det är gummi på. 
Snabblås medföljer. 

Vi har inte lösa viktskivor i samma modell tyvärr. 

Viktskivor i stål 30 mm passar 


Samanlaisia ​​tuotteita

Abilica Pump Set
Abilica Abilica Pump Set
€ 93,25 € 89,28
3 st
-4%
Painolevy 30 mm 10 kg
Insportline Painolevy 30 mm 10 kg
€ 55,47
2 st
Viktskiva 30 mm 5 kg
Insportline Viktskiva 30 mm 5 kg
€ 39,6
9 st